Ben jij een fysiotherapeut met interesse in reumatische aandoeningen en voel jij je thuis in een academisch ziekenhuis? Solliciteer dan op de onderstaande vacature!

Wat ga je doen?

Als fysiotherapeut in het LUMC ga je verder dan alleen het behandelen van de gevolgen van ziekten en aandoeningen aan het bewegingsapparaat. Je wordt uitgedaagd om buiten conventionele kaders te kijken en in teamverband te werken. Jouw taken omvatten onder andere het onderzoeken en behandelen van patiënten met complexe reumatologische (chronische) aandoeningen op de afdeling Reumatologie Ambulante Zorg, waar je onderdeel bent van gespecialiseerde multidisciplinaire zorgpaden. Daarnaast verzorg je fysiotherapeutische behandelingen op klinische afdelingen binnen het LUMC, zoals Oncologie, Orthopedie, Reumatologie, Traumatologie en Psychiatrie, waar je betrokken bent bij de multidisciplinaire zorg voor opgenomen patiënten. Hier werk je nauw samen met andere zorgverleners om optimale zorg te bieden, bijvoorbeeld aan patiënten met pulmonale problemen en pre- en postoperatieve patiënten. Ook combineer je fysiotherapeutische zorg met het streven naar verbetering van de kwaliteit van de zorg.

Wat neem je mee?

 

  • Je beschikt over een hbo-diploma Fysiotherapie.
  • Affiniteit en aantoonbare klinische ervaring met het werken met patiënten met een chronische aandoening.
  • Nascholing in de reumatologie wordt sterk aanbevolen.
  • Flexibiliteit en bereidheid om weekenddiensten te verrichten volgens het rooster.
  • Motivatie om te werken in een academische omgeving en in staat om projecten te initiëren en uit te voeren.

Wat bieden we jou?

Grensverleggend beter worden; dat is onze missie. Dit geldt niet alleen voor de zorg, maar ook voor onze medewerkers. Om te kunnen blijven leren en ontwikkelen bieden wij interne opleidingen en bijscholing aan. Daarnaast heb je recht op een eindejaarsuitkering (8,3%), vakantiegeld, fietsregeling en sportbudget. Ook ben je als medewerker van het LUMC aangesloten bij het ABP pensioenfonds. Dit betekent dat maar liefst 70% van je pensioenpremie betaald wordt door het LUMC en je daardoor netto meer salaris over houdt. Wel zo fijn!

Bekijk alle arbeidsvoorwaarden van het LUMC.

Waar ga je werken?

Je komt te werken bij de Dienst Fysiotherapie, bestaande uit 25 fysiotherapeuten. De fysiotherapeuten werken per specialisme (clusters) op alle klinische afdelingen binnen het LUMC. De fysiotherapeutische behandelingen zijn gebaseerd op de laatste wetenschappelijke ontwikkelingen. Naast patiëntenzorg doen we wetenschappelijk onderzoek en leveren we een bijdrage aan de opleiding van fysiotherapeuten en artsen.Top of Form

Waar staan wij voor?

Onze gezondheid is van onschatbare waarde. Meer dan in enig ander beroep, kun je in de gezondheidszorg de hele diversiteit in de mensheid in de volle breedte waarderen. Het LUMC, als academisch medisch centrum, omarmt die diversiteit volledig! Wij streven naar de hoogste kwaliteit op het gebied van gezondheidszorg, onderwijs en (internationaal) onderzoek. Wij willen een creatieve en inspirerende werkplek zijn. Het is van essentieel belang dat iedereen zich thuis, veilig en erkend voelt. Daarom was het LUMC dan ook het eerste academisch medisch centrum dat partner werd bij Workplace Pride. Ons actieve netwerk, LUMC Pride, zet zich in voor optimale inclusiviteit en diversiteit binnen onze organisatie. Ongeacht herkomst, geslacht, uiterlijk, leeftijd, identiteit, geaardheid of geloof, ben je een waardevol onderdeel van onze organisatie. Samen zijn wij LUMC.

Meer informatie

 

  • Als fysiotherapeut bedraagt je salaris minimaal € 3.602,- en maximaal € 5.272,- bruto per maand (schaal 9M, CAO UMC). Deze bedragen zijn op basis van een fulltime dienstverband.
  • Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.